10 summer life hacks!:D

Γεια σας!
Σε αυτό το άρθρο (που είναι επηρρεασμένο από ένα βιντεάκι της Alisha Marie στο Youtube) θα σας παρουσιάσω διάφορα εύκολα ''τρικς'' που θα σας βοηθήσουν πολύ τώρα το καλοκαίρι!

1. Είστε στην παραλία και δεν υπάρχει κανείς να προσέχει τα πράγματα σας (κινητό, χρήματα, κλειδιά); Υπάρχει λύση! Συγκεντρώστε και καθαρίστε καλά άδειες συσκευασίες από αποσμητικά, τσίχλες αντηλιακά κ.τ.λ. Έπειτα τοποθετήστε μέσα τα πράγματα που θέλετε να ''κρύψετε''! Κανείς δεν θα υποψιαστεί πως ένα κουτί αποσμητικού κρύβει μέσα ένα κινητό ή πως ένα κουτάκι τσίχλες έχει μέσα χρήματα! Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα κουτιά να μην είναι διαφανή και να μην βγάλετε τα αντικείμενα μέσα από τα κουτιά προτού βουτήξετε!


2. Έχετε καεί από τον ήλιο και θέλετε να ανακουφιστείτε γρήγορα, να δροσιστείτε αλλά και το κοκκίνισμα να απομακρυνθεί ταυτόχρονα; Προνοήστε να έχετε βάλει στην κατάψυξη μια παγοθήκη γεμισμένη με λοσιόν αλόης! Βγάλτε ένα παγάκι και απλώστε το στην περιοχή του εγκαύματος! Θα ανακουφιστείτε αμέσως και το κοκκίνισμα σύντομα θα είναι παρελθόν! Μην ξεχάσετε να ειδοποιήσετε την οικογένεια σας πως η κατάψυξη έχει μέσα και παγάκια αλόης ώστε να μην υπάρξουν μπερδέματα! Είναι μόνο για τα εγκαύματα δεν τρώγονται!

3. Η άμμος κολλάει συνεχώς στα πόδια σας; Αν αυτό σας ενοχλεί υπερβολικά πολύ και έχετε λίγο χρόνο στην τσάντα παραλίας σας τότε δοκιμάστε να φέρετε μαζί σας μια μικρή ποσότητα από πούδρα για μωρά-ταλκ. Ρίξτε λίγο στα πόδια σας και ''ξεσκονήστε'' τα πόδια σας! Μαζί με την πούδρα θα φύγει και η εκνευριστική άμμος!


4. Οι γρανίτες είναι ένα τέλειο και γρήγορο σνακ για το καλοκαίρι! Έχουν όμως ένα αρνητικό..στάζουν και μας κάνουν να κολλάμε και να λερωνόμαστε! Έτσι αναγκαζόμαστε να παίρνουμε χαρτοπετσέτες για να τις κρατάμε κάτι καθόλου όμορφο για τις φωτογραφίες (παραδέξου το λατρεύεις να βγάζεις τέλειες σελφις με χρωματιστές γρανίτες φρούτων! Να η λύση! Πριν βάλεις τις γρανίτες στην κατάψυξη τοποθέτησε μια θήκη καπκεικ εκεί που τελειώνει η γρανίτα και αρχίζει το κράτημα της!(βέβαια αν είναι αγοραστή η γρανίτα ή αν το ξεχάσεις μπορείς να το τοποθετήσεις και μετά) Έτσι η γρανίτα στάζει μέσα στη θήκη για καπκεικ η οποία είναι συνήθως πολύ χαριτωμένη και τέλεια για φωτογραφίες;) Problem solved!


5. Μιας και αγοράσατε τις θήκες καπκεικ σας έχω άλλον έναν τρόπο που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε! Αν δεν αντέχετε να έχετε συνέχεια την έννοια πως κάποιο σκουπιδάκι μπορεί να πέσει στο ποτό σας ορίστε τι μπορείτε να κάνετε! Βάλτε μια θήκη καπκεικ πάνω από το ποτήρι και περάστε από μέσα της το καλαμάκι..τώρα μπορείτε να είστε ήσυχοι!


6. Θέλεις να έχεις παγωμένο νερό μαζί σου στην παραλία αλλά βαριέσαι να κουβαλάς ψυγιάκι; Να η λύση: Γέμισε το μπουκάλι του νερού σου μέχρι τη μέση και βάλτο πλαγιαστά στην κατάψυξη. Όταν παγώσει βγάλτο και γέμισε και το υπόλοιπο με κρύο νέρο! Το νερό σου θα διατηρηθεί κρύο για πολλή ώρα και όταν πια λιώσει ο πάγος θα έχεις και άλλο παγωμένο νερό για να πιείς! (Είναι γνωστό βέβαια αλλά δεν πειράζει) Αν θες να το βάλεις μέσα σε τσάντα μην ξεχάσεις να το τοποθετήσεις πρώτα σε μια σακουλίτσα ώστε να μην σου βρέξει την τσάντα καθώς θα λιώνει.


7.  Αν θες να κάνεις το νερό σου να παγώσει γρήγορα τύλιξε το με μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα και βάλτο στο ψυγείο!


8. Αν δεν βαριέσαι να κουβαλάς ψυγιάκι άλλα δεν έχεις παγοθήκες μην ανυσηχείς! Χρησιμοποίησε πλαστική μπουκάλια γεμισμένα με νερό! Πρόσεξε όμως να μην είναι γυάλινα και να μην είναι γεμισμένα μέχρι πάνω ώστε να μην σκάσουν! (Να που είναι χρήσιμη η φυσική: το νερό αυξάνει τον όγκο του όταν παγώνει) Όταν λιώσουν μπορείς και να τα πιεις;)

9. Θέλεις ένα γρήγορο και πεντανόστιμο σνακ! Φτιάξε σάντουιτς παγωτού!



10. Το τελευταίο είναι για τους τολμηρούς! Αν δεν έχετε αδιάβροχη θήκη κινητού αλλά θέλετε πολύ να το βγάλετε φωτογραφίες στην θάλασσα βάλτε το σε μια σακούλα (εγώ τέτοιες βρίσκω στο ικέα). Η λειτουργία της αφής λειτουργεί καλά και το κινητό δεν βρέχεται! Να είστε προσεκτικοί όμως η σακούλα να είναι καλά κλειστή και μην το παρακάνετε με τις φωτογραφίες!


Αυτά ήταν τα τρικάκια που προτείνω λοιπόν! Ελπίζω να σας βοήθησαν και να τα δοκιμάσετε -αν όχι όλα τουλάχιστον ένα από αυτά!
Αφήστε στα σχόλια ιδέες και για άλλες αναρτήσεις! Σας εύχομαι να περνάτε φανταστικά ότι και αν κάνετε και θα τα ξαναπούμε σύντομα!
Φιλάκια πολλά,
Ειρήνη-Αριάδνη:)

 

2 σχόλια:

  1. Χαχα!!Πολύ ωραίες ιδέες!!^^Η αλήθεια είναι πως τις είδα όντως στο βίντεο της Αlisha Marie,αλλά δεν έχει σημασία!:)Εσύ τις παρουσίασες με το δικό σου τρόπο!<3
    Αυτές που πάντα με εντυπωσιάζουν,είναι η 2η και η τελευταία(10η) ιδέα!*-*
    Χαίρομαι πολύ που γύρισες ανανεωμένη με νέα άρθρα!!!
    Φιλάκια πολλά!!!xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σ λόγια! Και εγώ χαίρομαι πολύ που γύρισα γιατί θεωρώ το blogging τρόπο έκφρασης όμως ακόμη περισσότερο χαίρομαι για την υποστήριξη που μου δείχνεις..Περινένω με ανυπομονησία και το δικό σου επόμενο άρθρο!! Φιλάκια πολλά!:))

      Διαγραφή

Σχολιάστε ελεύθερα!!!
Σχολιάστε,πείτε την γνώμη σας,προτείνετε νέα θέματα και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!
Περιμένω τα σχόλια σας!
^-^