Girl Online review!

Hello!
Αυτές τις μέρες είχα στερέψει από ιδέες για άρθρα όμως σήμερα σκέφτηκα να σας πω τη γνώμη μου για ένα υπέροχο βιβλίο το οποίο είχα βάλει και στα αγαπημένα του μήνα και δεν είναι άλλο από το Girl Online! Είχα γράψει κάποια πραγματάκια και σε εκείνο το άρθρο όμως τότε δεν είχα ολοκληρώσει το βιβλίο και θα ήθελα τώρα να σας γράψω την ολοκληρωμένη μου άποψη! (Disclaimer: δεν έχω ξαναγράψει  Review για το οτιδήποτε οπότε συγχωρείστε με αν τα γράφω λίγο ανακατεμένα!)


Συγγραφέας:
Αρχικά θα ήθελα να ξεκινήσω λέγοντας πως το βιβλίο αυτή έχει γραφτεί από τη διάσημη Youtuber Zoe Sugg (AKA Zoella) και πολλοί το αγόρασαν μόνο και μόνο για αυτό το λόγο! Ωστόσο προσωπικά πιστεύω πως αυτό το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο στους fans της Zoe καθώς είναι πολύ καλογραμμένο σαν από μια οποιαδήποτε άλλη  καλή συγγραφέα!

Τιμή:
Το αγόρασα από το Λονδίνο σε λίρες όμως επειδή ήθελα να το προτείνω και σε εσάς έμαθα πως μπορείτε να το αγοράσετε μέσω e-bay με περίπου 17 ευρώ! Εδώ σας έχω και ένα link για την σελίδα του βιβλίου στο e-bay!

Υπόθεση:
Δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά για την υπόθεση αφού φοβάμαι μην σας καταστρέψω τη μαγεία (#spoiler) και για αυτό θα σας πω λίγα πράγματα περιληπτικά!
Το βιβλίο μας παρουσιάζει τη ζωή μιας 15χρονης κοπέλας της Penny που έχει πάθος με τις φωτογραφίες και η οποία με μια πρώτη ματιά είναι σαν κάθε teenager ή τουλάχιστον έτσι προσπαθεί να είναι! Αντιμετωπίζει τα προβλήματα της εφηβείας: αμφιβάλλει για την εμφάνισή της, το τι εντύπωση θα δίνει στους άλλους, fake friends κ.τ.λ. και συχνά από την υπερβολικά λίγη της αυτοπεποίθηση κάνει μικρές (ή ίσως και μεγάλες) απροσεξίες και γκάφες μπροστά στους άλλους οι οποίες την οδηγούν σε καταστάσεις που δεν ελέγχει! Έπειτα από μια τραυματική εμπειρία έχει αρχίσει να παθαίνει panic attacks οπού νοιώθει σαν να μην μπορεί να ελέγχει τον εαυτό της! Μην φανταστείτε πως αρχίζει και κάνει τρέλες-καμία σχέση! Απλά νοιώθει αδύναμη σαν να μην μπορεί να αναπνεύσει και να μην μπορεί να δει καθαρά και να ακούσει καλά! Με λίγα λόγια οδηγείται σε καταστάσεις αμήχανες! Ευτυχώς για αυτήν έχει τον κολλητό της τον Eliot ο οποίος έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα (τελείως αδιάφοροι γονείς που δεν δέχονται πως είναι ομοφυλόφιλος) ωστόσο πάντα ξέρει να καλμάρει την φίλη του! Έχει φυσικά και την υπέροχη αν και λίγο παράξενη οικογένεια της που πάντα την στηρίζει όταν βέβαια και η Penny τους λέει τι πραγματικά συμβαίνει! Εκτός από τα παραπάνω έχει και το μυστικό σε όλους εκτός από τον Eliot blog της οπού -ανώνυμα- μοιράζεται τα πάντα με τους  αναγνώστες της! Όταν θα πάει με την οικογένεια της και τον κολλητό της στην Νέα Υόρκη θα γνωρίσει τον Noah τον οποίο και θα ερωτευτεί όπως και εκείνος εξάλλου! Ο Noah είναι ο ιδανικός: την καταλαβαίνει, έχει περάσει τα ίδια, την αποδέχεται ακριβώς όπως είναι! Έχει όμως και αυτός ένα μυστικό το οποίο η Penny δεν γνωρίζει όμως θα το μάθει με τον πιο αναπάντεχο τρόπο! Και εξαιτίας του θα κινδυνέψει να καταστραφεί η ζωή της (η ανωνυμία του blog της, οι πιστοί αναγνώστες της αλλά κυρίως ο Noah και ο μόνος αληθινός της φίλος -AKA Eliot-) Δεν θα πω παραπάνω γιατί πρέπει να το διαβάσετε οι ίδιοι! Πραγματικά αξίζει! Παρόλο που είναι στα αγγλικά διαβάζεται πολύ εύκολα και η υπόθεση θα σας τραβήξει τόσο που δεν θα θέλετε να το αφήσετε από τα χέρια σας (εγώ το διάβασα σε 2 μέρες όχι γιατί είναι κανένα σαχλό βιβλίο που διαβάζεται υπερβολικά γρήγορα αλλά επειδή είχα αγωνία να δω τι θα γίνει!)

Εν πάση περιπτώση διαβάστε το όπως και δήποτε και μην ξεχάσετε να μου πείτε πως σας φάνηκε!
Αυτό ήταν το Review για σήμερα!


Ενημέρωση:
Θα ήθελα πριν κλείσω με αυτό το ποστ να σας ενημερώσω για ορισμένα πράγματα!

1. Σε 3 μέρες θα σταματήσω να γράφω γιατί θα έρθει η κολλητή μου να την φιλοξενήσουμε εδώ που κάνουμε διακοπές και θέλω να την ξεναγήσω και γενικά να περάσω χρόνο μαζί της! Ωστόσο μόλις γυρίσω στην Αθήνα αλλά και όταν θα ξαναφύγω τα άρθρα θα συνεχιστούν κανονικά!

2. Με την κολλητή μου θα κάνουμε ένα άρθρο μαζί και δεν θα είναι άλλο από το bff tag! Ωστόσο για να το κάνουμε λίγο πιο προσωπικό εκτός από τις ερωτήσεις του tag θα θέλαμε να μας αφήσετε και τις δικές σας ερωτήσεις (μπορείτε και ανώνυμα αν το επιθυμείτε) είτε στα σχόλια αυτού του άρθρου, είτε στη σελίδα Let's talk, είτε στο google+, είτε με e-mail ώστε να είναι και λίγο σαν Q&A!

Αυτά λοιπόν! Περιμένω τα σχόλια σας για το πως σας φάνηκε το Review και αν θα θέλατε να αγοράσετε το βιβλίο, μια ή και περισσότερες ερωτήσεις για το bff Tag/Q&A αλλά και ιδέες για επόμενα άρθρα!

Φιλάκια πολλά<3
Ειρήνη-Άρια

2 σχόλια:

  1. Ωραίο άρθρο! Σκέφτομαι και εγώ να το διαβάσω αυτό..!
    #Q&A Πόσα χρόνια είστε φίλες και πείτε ένα θετικό και ένα αρνητικό του χαρακτήρα της άλλης

    Φιλιά πολλάα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου να το διαβάσεις όπως και δήποτε, θα σου αρέσει πάρα πολύ! Ευχαριστούμε πολύ για την ερώτηση εννοείται πως θα την συμπεριλάβουμε στο Q&A/bff TAG

      Φιλάκια:))

      Διαγραφή

Σχολιάστε ελεύθερα!!!
Σχολιάστε,πείτε την γνώμη σας,προτείνετε νέα θέματα και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!
Περιμένω τα σχόλια σας!
^-^