What to do on the beach when you are bored! 10+1 things:D

Γεια σας!!
Σήμερα είμαι και πάλι εδώ με ένα νέο άρθρο! Πιστεύω πως όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του καλοκαιριού είναι το μπάνιο στην θάλασσα! Ωστόσο δεν σας έχει τύχει ποτέ να είστε σε ένα νησί ή σε ένα παραθαλάσσιο μέρος χωρίς ιδιαίτερη παρέα (π.χ. μόνο με τους γονείς σας) και να σκέφτεστε: ''Τι θα κάνω τώρα; Βαριέμαι στη θάλασσα μόνο να κολυμπήσω μπορώ!'' Αν αυτό δεν σας έχει συμβεί ποτέ- είστε τυχεροί αν όμως σας έχει όπως και εμένα άλλωστε τότε μάλλον σας έχω τη λύση!

Στο σημερινό άρθρο θα σας παρουσιάσω 11 όχι και τόσο συνηθισμένους τρόπους ή τρόπους πολύ απλούς που ίσως να μην είχατε ποτέ σκεφτεί για να περνάτε ευχάριστα και μη-βαρετά τον χρόνο σας στην παραλία!

0. Δεν θα σας απαριθμήσω τα obvious που είναι φυσικά το κολύμπι με κάποιον (μαμά, μπαμπά, αδελφό, αδελφή) συζητώντας και τα χαζοπαιχνίδια (πατητές, αγώνες ταχύτητας κ.τ.λ.) καθώς και το μαύρισμα διαβάζοντας ένα βιβλίο ή/και ακούγοντας μουσική γιατί παρόλο που είναι όλα ωραίες ιδέες για να διασκεδάσετε είναι πιστεύω γνωστά σε όλους μας!


1. Κάνε γυμναστική μέσα στη θάλασσα! Πες ότι θα κάνεις τόσα συνεχόμενα μέτρα πρόσθιο και έπειτα κάνε ποδήλατο μέσα στη θάλασσα και γενικά διάφορες ασκήσεις τύπου ακουα αερόμπικ που εύκολα θα βρεις στο ιντερνετ! (Αν θέλετε μια ξεχωριστή ανάρτηση με τέτοιου είδους ασκήσεις αφήστε ένα σχόλιο από κάτω). Είναι ένας εύκολος τρόπος να περνάς την ώρα σου και να αποκτήσεις ένα καλοσχηματισμένο bikini-body!

2. Τρέξε ή κάνε jogging. Είναι αποδεδειγμένο πως το jogging ή ακόμα και το περπάτημα στην άμμο είναι μια πολύ καλή μορφή άσκησης αλλά και ευχάριστη αφού είναι διαφορετικό να τρέχεις στο πεζοδρόμιο της γειτονιάς σου και διαφορετικό δίπλα στον παφλασμό των κυμάτων ακούγωντας ήρεμη μουσική!

3. Κάνε snorkeling! Πάρε τη μάσκα σου και βούτα να παρατηρήσεις τον βυθό! Όλο και κάποιο παράξενο-ενδιαφέρον ψάρι θα δεις! Και αν όχι που ξέρεις μπορεί να βρεις κάτι πιο ενδιαφέρον (Εγώ μια φορά είχα βρει ένα 2ευρώ χδ)











4. Αν το snorkeling δεν σε καλύπτει τι θα έλεγες για snorkeling με μια underwater φωτογραφική ή το κινητό σου σε μία σακουλίτσα τροφίμων (βλέπε το 10ο life hack στο προηγούμενο άρθρο); Βγάλε εντυπωσιακές φωτογραφίες του βυθού που οι φίλοι σου θα λατρέψουν! Και αν δεν το χεις με τις underwater μια selfie με το ωραίο τοπίο της παραλίας θα είναι εξίσου καλή!

5. Αν υπάρχει η δυνατότητα για κάποιο water sport μην χάσεις την ευκαιρία! Το θαλάσσιο ποδήλατο, το κανό, το surfing, η μπανάνα, ο καναπές..κ.τ.λ. θα σου χαρίσουν όλα απίστευτες αναμνήσεις!
Aν αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει τότε ακόμα και η παλιά σου σανίδα ή το φουσκωτό σου στρώμα θα κάνουν εξίσου καλή δουλειά!
















6. Εξερεύνησε την παραλία γύρω σου! Είτε μιλάμε για μια σπηλιά, ένα βράχο, ένα παλιό εγκαταλελειμένο καράβι ή ακόμα και την κοντινή καντίνα- είναι όλα πράγματα που αξίζουν να τα επισκευτείς! ;)

7. Θυμήσου τα..''νιάτα'' σου και χτύσε κάστρα..αλήθεια δεν κάνω πλάκα..! Θα το διασκεδάσεις με την ψυχή σου! Μόνο μην ξεχάσεις να ανεβάσεις το αποτέλεσμα στα Social media με caption: #KidInHeart

8. Αν η παραλία είναι με άμμo, είναι ήσυχη και δεν σε βλέπει πολύς κόσμος δοκίμασε διάφορα ακροβατικά! Ρόδες, κατακόρυφους, ροντατ.. Εγώ τουλάχιστον σε παραλία έκανα την πρώτη μου καλή ρόδα! Εξάλλου δεν έχεις τον φόβο να χτυπήσεις..η άμμος είναι ιδανική για..''σουρουβαλιάσματα''!!

9. Θα ακουστεί πολύ ξενέρωτο αλλά..γιατί δεν δοκιμάζεις να ψάξεις για κοχύλια; Βρες μικρά και μεγάλα κοχύλια τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για room decor, κολιέ και βραχιόλια αλλά και χιλιάδες αλλά diy's..Πίστεψε με οι youtubers θα σου δείξουν πως!

10. Ψάρεψε! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις καλαμύδι αλλά αυτό που προτείνω εγώ είναι να αγοράσεις μια μικρή απόχη (εξάλλου είναι πάνφθηνες) και να δοκιμάσεις την τύχη σου..Το κάνω εδώ και χρόνια..Πιάνω ψαράκια τα ταίζω (έχω ενυδρίο οπότε έχω ειδική τροφή για ορισμένα από αυτά) και στην συνέχεια τα αφήνω ελεύθερα γιατί τα λυπάμαι..Βέβαια αν εσείς δεν είστε τόσο ευαίσθητοι όσο εγώ μπορείτε να τα ρίξετε και στο τηγάνι:Ρ

11. Τέλος θα έλεγα πως must-have για την παραλία είναι μια μπάλα! Όπου και αν είστε οι ρακέτες, το beach volley, αλλά και ένα απλό μπαλάκι τύπου water boba δεν είναι ποτέ κακή ιδέα!

Αυτές ήταν λοιπόν οι ιδέες μου! Ίσως κάποιες να φαίνονται ξενέρωτες όμως σίγουρα είναι καλύτερες από την βαρεμάρα! Ελπίζω να σας βοήθησα και να εφαρμόσετε έστω και μία από τις παραπάνω!
Θα τα πούμε σύντομα με νέο ποστ! Αφήστε σχόλια με το τι θέλετε να δείτε στη συνέχεια από κάτω και μην ξεχνάτε να διασκεδάζετε την κάθε στιγμή του καλοκαιριού!

Φιλάκια πολλά,
Ειρήνη-Αριάδνη:)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα!!!
Σχολιάστε,πείτε την γνώμη σας,προτείνετε νέα θέματα και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!
Περιμένω τα σχόλια σας!
^-^