All about eyes tag!

Γεια σας και πάλι!
Σήμερα είμαι εδώ με ένα tag στο οποίο με tagare η υπέροχη Βάσια του After School! Όπως θα καταλάβατε και από τον τίτλο του post δεν είναι άλλο από το All about eyes tag! Θα σας μιλήσω λοιπόν για τα αγαπημένα προϊόντα που χρησιμοποιώ στα μάτια μου! Με τη διαφορά πως θα είναι λίγο πιο..teen edition καθώς εξαιτίας της ηλικίας μου ορισμένα προϊόντα δεν τα χρησιμοποιώ ακόμα!
Αν δεν έχετε ήδη δει το αντίστοιχο tag της Βάσιας πατήστε εδώ καιιι
Let's get started!


Ποια κρέμα ματιών ή serum είναι το αγαπημένο σου;

Δεν χρησιμοποιώ τίποτε από τα δύο..


Ποιο είναι το αγαπημένο σου concealer;

Το αγαπημένο μου concealer είναι από το body shop το All-In-One Concealer στην απόχρωση 03!
Το βρίσκω ιδανικό για την επιδερμίδα μου καθώς δεν έχω ιδιαίτερους μαύρους κύκλους και απλώς θέλω λίγη κάλυψη και κυρίως να μου φωτίζει τα μάτια χωρίς να φαίνεται πως έχω βάλει κάτι!



Αγαπημένο προϊόν για τα φρύδια;

Κάτι που επίσης δεν χρησιμοποιώ..! Έχω πολύ πυκνά φρύδια και έτσι με έναν καθαρισμό γύρω γύρω είμαι πολύ ευχαριστημένη τόσο με το σχήμα που έχουν όσο και με το πόσο έντονα είναι! Το μόνο που χρησιμοποιώ είναι ένα βουρτσάκι για να τα ''χτενίζω'' και να τους δίνω το σχήμα που θέλω.. Αν έβαζα κάτι άλλο θα φαινόταν πολύ υπερβολικό!


Αγαπημένη βάση σκιάς;

Όπως η Βάσια έτσι και εγώ δεν χρησιμοποιώ βάση σκιάς! Απλά βάζω λίγη foundation στα μάτια πριν εφαρμόσω κάποια σκιά και είμαι μια χαρά!


Αγαπημένη παλέτα σκιών;

Πρόσφατα αγόρασα δύο παλέτες της Lancome και τις έχω καταβολευτεί! Αρχικά το μέγεθος τους είναι τέλειο για να τις μεταφέρω όπου θέλω και τα χρώματα τους είναι κατά τη γνώμη μου ιδανικά! Συνδυάζονται μεταξύ τους με άπειρους τρόπους αλλά φοριούνται και μόνα τους (τα περισσότερα)..Περιλαμβάνει μέσα δύο πινελάκια διπλής όψης οπότε δεν χρειάζεται να κουβαλάω extra και έχει και καθρεφτάκι! Δυστυχώς δεν ξέρω πόσο κοστίζουν κανονικά όμως διότι τις  αγόρασα σε ένα event που μας είχαν καλέσει και ήταν σε προσφορά!





Η πρώτη (αριστερά) έχει χρώματα στις αποχρώσεις του γκρί και ένα απαλό ροζ ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει χρώματα στις αποχρώσεις του bronze, του μεταλλικού πράσινου και ένα μαύρο!


Αγαπημένο ντεμακιγιάζ ματιών;
 Αγαπημένο ντεμακιγιάζ ματιών είναι το συγκεκριμένο γαλάκτωμα καθαρισμού 3 σε 1 του ΚORRE με πρωτεΐνες γάλακτος που είναι για καθαρισμό, τόνωση και ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών! Καθαρίζει πολύ καλά χωρίς να χρειάζεται να τρίψω τα μάτια μου και αφήνει όλο το πρόσωπό μου ενυδατωμένο! Έχω ξανααναφερθεί σε αυτό στην: Περιποίηση προσώπου για teengirls

Αγαπημένη μάσκαρα;
Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί αλλά λατρεύω τις μάσκαρες και μου αρέσει πολύ να δοκιμάζω καινούριες! Ήταν δύσκολο λοιπόν να επιλέξω μόνο μία και...διάλεξα τρεις! Τις έχω βάλει κατά σειρά προτίμησης (από τα αριστερά προς τα δεξιά)
Η πρώτη (στα αριστερά) είναι η λιγότερο αγαπημένη μου από τις τρεις.. Δίνει πολύ έντονο μαύρο χρώμα, κάτι που μου αρέσει πολύ, είναι αδιάβροχη και πράγματι δεν παθαίνει τίποτα στο νερό (αν και είναι πολύ κουραστικό όταν θες να ξεβαφτείς γιατί αντιστέκεται αρκετά) αλλά δεν θα την φορούσα μόνη της διότι δεν ''σηκώνει'' τις βλεφαρίδες.. Προσωπικά έχω πυκνές και πολύ μακριές βλεφαρίδες και είναι δύσκολο να βρω μια μάσκαρα η οποία να τις κρατάει ψηλά και να μην τις βαραίνει!
Δεύτερη στη σειρά η συγκεκριμένη μάσκαρα κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται πολύ πυκνές και μάυρες ωστόσο δεν είναι αδιάβροχη (που εμένα δεν με πειράζει απλά το λέω γιατί ξέρω πως πολλές τις ενδιαφέρει αυτό!) Όταν θέλω πυκνές μαύρες βλεφαρίδες για μια καθημερινή μέρα την φοράω και μόνη της!
Και τέλος η αγαπημένη μου μάσκαρα που ήρθε σαν λύση στο πρόβλημα που ανέφερα παραπάνω! Πραγματικά σηκώνει τις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει και τις κάνει να φαίνονται πολύ έντονες και όμορφες! Έχει διπλή όψη από τη μια για τις πάνω βλεφαρίδες και από την άλλη για τις κάτω κάτι που βολεύει πολύ και δεν είναι αδιάβροχη! Την φοράω άνετα μόνη της αλλά φαίνεται πολύ ωραία και σε συνδυασμό με μια από τις παραπάνω για μια πιο επίσημη εμφάνιση!


Αγαπημένο eyeliner;
Το συγκεκριμένο από tommy G! Είναι σε ένα πολύ έντονο μαύρο χρώμα που έψαχνα και είναι αδιάβροχο! Γενικώς είμαι άχρηστη με το eyeliner αλλά από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο έχω πάρει πολλά κοπλιμέντα ροτόντας αν μου το έκανε κάποιος μακιγιερ..Είναι πολύ μαλακό και απλώνεται εύκολα ακριβώς πάνω στη γραμμή του του ματιού χωρίς να αφήνει κενά και ''ασπράκια'' ενώ με λίγο ξεβαφτικό διορθώνεται χωρίς να χρειάζεται να το αφαιρέσεις όλο και φτου και από την αρχή!


Αγαπημένη μονή σκιά;
Οι δύο αυτές από τον KORRE σε κοντινές και πολύ ταιριαστές αποχρώσεις του bronze! Η μάλιστα είναι σε στικ κάτι που την καθιστά πανεύκολη στην εφαρμογή! Και οι δυό κρατάνε πολύ πάνω στο μάτι -ειδικά η δεύτερη από κάτω- και το φωτίζουν πάρα πολύ! Ειδικά αν έχετε μελί ή καστανά μάτια όπως εγώ τονίζουν πολύ το χρώμα και τα κάνουν να φαίνονται πιο έντονα και μεγάλα!
Οι αποχρώσεις τους είναι: 27 Golden Bronze Sunflower & Evening primrose (πάνω) και volcanic minerals (κάτω)

Αυτά λοιπόν για το σημερινό tag! Ελπίζω να σας άρεσαν τα προϊόντα που έδειξα καθώς και οι φωτογραφίες διότι πήρα καινούρια κάμερα και ελπίζω η ποιότητα να έχει διαφορά (αν και επειδή οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν βράδυ το φως δεν είναι και το καλύτερο)!
Να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά τη Βάσια που μου πρότεινε να κάνω το συγκεκριμένο tag!
Με τη σειρά μου προτείνω την
Μίρκα του Floral Blog
Μαρία του GirlStrategy την οποία έχει tagαρει και η Stroumfita Smurf
Μαρίνα του My World
και όποιον άλλο διαβάζει το συγκεκριμένο άρθρο και θέλει να απαντήσει στις παραπάνω ερωτήσεις!
Γράψτε μου στα σχόλια το αγαπημένο προϊόν που χρησιμοποιείτε στα μάτια σας (το δικό μου είναι σίγουρα η μάσκαρα) και αφήστε μου το link του άρθρου σας αν τελικά κάνετε το tag!



Μέχρι το επόμενο άρθρο, να περνάτε υπέροχα!!
xoxo
Irene<3
Υ.Γ. Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως πρόσφατα έγινα μέλος και στο bloglovin οπότε μπορείτε να με ακολουθήσετε και εκεί πατώντας αυτό το link

22 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες συσκευασίες οι παλέτες. Η magna ήταν μια μάσκαρα που σκεφτόμουν να αγοράσω αλλά τελικά ποτέ δεν πήρα... διάβαζα πολλές κριτικές και θετικές και αρνητικές και έτσι δεν ήμουν σίγουρη αν θα άξιζε τον κόπο να την πάρω... Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι πολύ βολικές-πρακτικές συσκευασίες και ταυτοχρόνως όμορφες! Είναι μια αρκετά καλή μάσκαρα αν σε ενδιαφέρει κυρίως το έντονο μαύρο χρώμα αλλά προσωπικά θα σου πρότεινα αν δεν την έχεις ήδη δοκιμάσει να ρίξεις μια ματιά στην Big Eyes volum'express από maybelline! Κοστίζει 15€ αν δεν κάνω λάθος και κατά τη γνώμη μου αξίζει!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. Αν και αγοράζω πολύ συχνά από Maybelline μάσκαρα δεν την έχω δοκιμάσει ούτε αυτή που μου προτείνεις... οπότε θα την έχω στα υπόψιν μου... Σ' ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
    3. Τίποτα,χαίρομαι πολύ σου σε βοήθησα! <3
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  2. Ποσο τελεια ειναι η συσκευασια της 1ης παλετας σκιων που μας εδειξεςς!!Την Λατρεψαααα!!Ειμαι και εγω blogger το Link του blog Μου ειναι --> http://lifeofteenager03.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχ πράγματι! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! Θα πάω αμέσως να κοιτάξω το blog σου και θα χαρώ πολύ αν κάνεις και εσύ το tag αν θες και δεν το έχεις ήδη κάνει!!❤❤❤♡♡

      Διαγραφή
    2. Θα προσπαθήσω να το κάνω όσο πιο σύντομα μπορώω <3

      Διαγραφή
    3. Τέλεια!! Θα το περιμένω με ανυπομονησία! <3

      Διαγραφή
  3. Tελειο το γαλάκτωμα από τον Κορρε το έχω και εγω και το έχω λατρέψει :D τώρα που τελείωσε το σχολείο που θα πας διακοπες? :D Φιλάκια !!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι είναι υπέροχο!!
      Γενικά θα έχω ένα γεμάτο καλοκαίρι και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό..Θα πάω στην Ρόδο, την Πάρο, την Καλαμάτα και για λίγες μέρες Γερμανία και Ελβετία!:D
      Εσύ που θα βρίσκεσαι τους καλοκαιρινούς μήνες; Όπου και να είσαι σου εύχομαι να περάσεις υπέροχα!!

      Διαγραφή
  4. πολύ ωραίες οι σκιές! Και η magna lash ειναι αγαπημένη μάσκαρα <3
    Ελένη ( https://beauty-corns.blogspot.gr/ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως τις έχω καταβολευτεί!! Όντως είναι πολύ καλή μάσκαρα!! Ιδιαίτερα μου αρέσει το έντονο μαύρο χρώμα της και το γεγονός πως είναι πραγματικά αδιάβροχη!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία προϊόντα!!Χαίρομαι πάρα πολύ που κατάφερες να ανεβάσεις το άρθρο τόσο γρήγορα!
    Οι παλέτες έχουν υπέροχα χρώματα!!Μου άρεσε επίσης και η μονή σκιά;)Θα ήθελα να δοκιμάσω το ντεμακιγιάζ από τον korre.Επίσης,όντως οι φωτογραφίες με την καινούρια κάμερα είναι πολύ καλύτερες!Ποιας μάρκας είναι;
    Πολλά πολλά φιλάκια και περιμένω το επόμενό σου άρθρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν Βάσια μου και σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά που με tagαρες!!Το ντεμακιγιάζ στο προτείνω ανεπιφύλακτα- πιστεύω θα σου αρέσει πολύ γιατί όπως είπα δεν κάνει μόνο ντεμακιγιάζ ενυδατώνει κιόλας! ;)
      Πολύ χαίρομαι που έχουν διαφορά- ειδικά στο επόμενο άρθρο που θα είναι τραβηγμένες και σε φυσικό φως του ήλιου πιστεύω θα είναι πολύ καλές! Η φωτογραφική είναι της Nikon η L840!
      Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιο σου και τα καλά σου λόγια! Έρχεται σύντομα νέο άρθρο!
      Φιλάκια πολλά<3

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραιο ποστ!!! Θα δοκιμασω τη σκιά του κορρε!!
    φιλια :***

    αν θες τσεκαρε κι εμενα ;) http://labeautefem.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!! Να την δοκιμάσεις και να μου πεις την γνώμη σου! Πιστεύω πως θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη!<3
      Εννοείται! Πάω αμέσως να κοιτάξω το blog σου!:)

      Διαγραφή
  7. Φοβερό άρθρο φαίνεται πως ασχολήθηκες πολύ μπράβο σου!!! Το concealer του TBS πως μου έχει ξεφύγει έτσι;; Έχει καλή κάλυψη (εννοώ καλύτει και σπυράκια κλπ) Αν ναι θα είναι τέλειο lol;;Ευχαριστώ εννοείται που με έκανες tag!!φιλιά<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Μαρία μου <33 Το concealer είναι κατά τη γνώμη μου ιδανικό για μαύρους κύκλους και μικρές ατέλειες ωστόσο δεν μπορώ να σου εγγυηθώ την τέλεια κάλυψη για τα σπυράκια..Δηλαδή αν το θέλεις κατά κύριο λόγο για να καλύπτει σπυράκια δεν θα στο πρότεινα να είμαι και ειλικρινής..για μαύρους κύκλους και μικροατέλειες όμως είναι τέλειο!
    Σε ευχαριστώ πολύ που έκανες το tag!
    Φιλιά πολλά^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τί υπέροχη συσκευασία παλέτας <3
    φιλάκια πολλά
    www.beautyisallaround6.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά είναι πολύ όμορφη αλλά και πρακτική!
      Φιλάκια<3

      Διαγραφή

Σχολιάστε ελεύθερα!!!
Σχολιάστε,πείτε την γνώμη σας,προτείνετε νέα θέματα και βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!
Περιμένω τα σχόλια σας!
^-^